Gratis verzending in België en Nederland, betaal later met klarna!

Verzendbeleid

 

Gratis
Wij garanderen gratis verzending voor uw bestelling. Ons team heeft elk product getest, hierdoor kunnen wij het verzendproces versnellen met de optie dat wij bestellingen direct van de fabrikant naar de klant te kunnen sturen zonder enige vorm van risico.
De goederen worden per leverancier geleverd op het door de klant opgegeven afleveradres, tenzij anders afgesproken. Het door de verkoper opgegeven afleveradres bij orderverwerking is cruciaal voor de transactie.


Levertijd
Uw bestelling wordt de volgende ochtend verzonden met een Track & Trace code, die u hier kan invullen om de bestelling stap voor stap te volgen: * Track & Trace pagina * Normaal gesproken is onze levertijd 2-4 dagen. Momenteel heerst er enorme drukte bij ons en duurt het allemaal wat langer dan normaal. De levertijd wordt hierdoor 4-14 dagen. Momenteel wordt 90% van de bestellingen binnen 1 week geleverd. Mocht het voorkomen dat de bestelling na de standaard levertijd nog niet bij u is, neem dan contact op met de klantenservice! Wij zorgen dat de bestelling dan alsnog zo snel mogelijk bij u aankomt! info.skaglar@gmail.com

Retourproces
Als de bezorger de goederen aan de leverancier retourneert omdat levering aan de klant niet mogelijk was, draagt de klant de kosten van de mislukte verzending. Dit is niet van toepassing als de klant niet verantwoordelijk is voor de omstandigheden die hebben geleid tot de onmogelijkheid van levering. Bovendien is dit niet van toepassing op de kosten van de retourzending als de klant zijn retourrecht effectief gebruikt. Wanneer het retourrecht van de klant op de juiste wijze wordt gebruikt, is de bepaling in het retourproces van de verkoper van toepassing op de kosten van de retourzending. Klantcollectie is om logistieke redenen niet mogelijk.

Gratis verzending

Uw bestelling wordt voor niets bij u thuis afgeleverd! Geniet nu van gratis verzending!

Vragen?

Ons klantenservice team staat gereed om je te helpen met al je vragen! Onze klantenservice alle weekdagen geopend van 09h-17h.

Beveiligd betalen

Betaal veilig via een SSL-verbinding!